telefon: +4 0254 548.072

Misiune, viziune, valori

Identificarea valorilor organizatiei noastre a reprezentat un pas esential in definirea identitatii Audit&Consulting

Viziunea si misiunea sunt linii directoare pentru intreaga noastra activitate, care exprima ceea ce dorim sa devenim si ce directii trebuie sa urmam. Valorile noastre stabilesc coordonatele comportamentului fata de clienti, colaboratori, competitori si colegi.

Misiune
Vrem sa oferim o gama completa de servicii specializate de cea mai buna calitate, prin operarea într-o maniera prudenta si transparenta si prin cultivarea activa a inovatiei. Ne bazam succesul pe încrederea clientilor construita prin întelegerea nevoilor lor pe calitatea si eficienta tuturor serviciilor livrate. De asemenea, recunoastem si motivam talentul, încrederea si devotamentul angajatilor nostri.

Viziune
Sa fim recunoscuti ca un partener puternic, stabil si profitabil în servicii specializate catre firmele de marime mica si medie, un partener care administreaza eficient, creste în mod dinamic si se implica puternic în parteneriate si in programe de responsabilitate sociala.

Valori
Excelenta Oferim servicii la un inalt grad de profesionalism si reusim sa le adaptam nevoilor specifice ale clientilor nostri. Facem acest lucru cu pasiune, profesionalism, dedicare si ne folosim de indelungata experienta si de expertiza noastra in furnizarea serviciilor. Performanta ne motiveaza si abordam orice activitate cu un profesionalism..